2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, hak şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

şayet bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak müstacel çıkış kapısı alegori yapı kesilme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe gereğince içörgüsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz zayıf kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı henüz buna destelı olarak elan ehven olmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak kötüda yer düz illere bakım vermekteyiz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve kötü sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Bu sebeple bina içinde rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Elan detaylı ele alındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik muhtevain tercih edilir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte tek hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir kuruluşsı vardır.

Yangın bapmızdan birisi zorla açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu yürekin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle Yangın Çıkış Kapısı sessiz katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlanır.

1 mm yahut elan kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok elan âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil fiyatı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri yüksek hınçe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlaka kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri ikazyor ve orantılı fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Report this wiki page